Monday, May 18, 2009

Exam, here I comeee

ahaha, sebenarnya tajuk lebih sesuai ''NABIHAH, HERE I COME,'' huahaha tapi, tak boleh la nak buat kan. sebab nanti nampak sangat yang saya alaa paham tak?? paham je la ehh.

exam kali boleh kata saya tak prepare awal sangat. (hello cakap sikit exam bila yang awak sedia?) hm, tapi takpe. saya akan cuba yang terbaik, insyaALLAH. tapi satu benda, saya suka jadual periksa kali ni. sangat menarik tertarik kau memang de bom. tak maksudnya sangat sistematik dan haa senang kata best lah. satu hari kebanyakannya satu subjek. so, senang nak fokus terutama bagi orang yang bukak buku last minute. hehee

okay, ini je post saya kali. tak boleh panjang-panjang, nanti nampak sangat yang saya tak belajar.

to all my friends,
DO YOUR BEST !
insyaALLAH boleh! goooo g4squared!

salam,

6 comments:

Norashikin Tajuddin said...

good luck babeh..muahhhhh..haha you say aku haha

A Teenage Girl ; said...

belum lg form 5 tu mcm kitorang. =_= hah blur. goodluck yang yang,haha gedik gila. (= <3

rosbee said...

cg shikin : thanks cg. baybehh la cikguu. hahaha...spt barbie. awww huehehh

kakdena : ha ah. haha baru form 4 kan kan yang, hahaha. nyway, thankyouu =D

Norashikin Tajuddin said...

beeeeee..awak curang..mane leh yang yang ngan org len..haha..

You Say aku seperti Barbie
You look so pretty menarik hati

You Say aku layaknya peri
Tebarkan cinta diatas bumi

Baby please.. please..
Don’t play on me
Baby please.. please..
Love me, love me

Beibeh beibeh my beibeh
You drive me crazy
Beibeh beibeh my beibeh
My heart is beating honey
Beibeh beibeh my beibeh
Oh please say love me
Beibeh beibeh my beibeh
beibeh..mmuuuaaacchh

You say aku seperti puteri
Yang kau cari selama ini

semanagt x kite awak..awakkkk..hahaha

rosbee said...

cg shikin : hahaha biarlah saye curang2 pon. err tak semangat lah awak. itu namanya dua tiga empat lima enam tujuh mangat. bermangat-mangat lah senang kate. bukan 'se' yee

Norashikin Tajuddin said...

erm...