Saturday, February 27, 2010

Janji (?)

Walaupun nombor tiga, I tetap sayang you

Sukan, dah habis. Sewaktu musim sukan dahulu (ok baru je dua hari sukan dah lepas, tak payah buat drama kat sini -_-'') dua kali saya ponteng tusyen.

Sampai Baba cakap ;
Awak ni kan, Baba dah bayar mahal-mahal, taknak pergi tusyen. *muka risau
Awak ni kan, pergi belajar lah. SPM. Baba tengok tak belajar pun. *muka risau lagi
(habis la kalau Baba baca ni, mesti cakap AWAK NI KAN, TAK HABIS HABIS BLOG) hehehe :D

Maka saya pun menjawab membalas balik ;
Ok LEPAS SUKAN ni belajar betul betul *tangan kanan genggam macam orang Korea bila nak lakukan sesuatu lepas tu dia cakap Fighting ! Ok panjang gila penerangan -_-

Jadi, JANJI TETAP JANJI (!)

Ok dah masa untuk KitKat dah tamat, sekarang bukak buku.
BELAJAR !










CEWAH :D

8 comments:

~KhalilahAlhudaKamilen~ said...

janji tau??
ana menjadi saksi nt

jom belajar betul2 lepas nih..

ALLAH saksi kita

lepas ni,
no sukan2
no facebook2
no blog2..

ops, blog 2 susah sikit. hehe

Rosbee said...

Oh okaaaaaaaaay start isnin bukan hari ni hehehhehehe boleh pulak ;p

syifa' kamarudin said...

hmmm.... bhot ble azam nt wktu f1 nak ttunai? haha

*ingat lg x? MSTI ingat! ;p

Rosbee said...

syi ; nt niiiiiiii ingat je oh. ana dah lupa dah. cewah :D

eh betul ke form 1?

Norashikin Tajuddin said...

u all x blaja siap..cg sampai pengsan2 sokong sukan, jgn bg cg pengsan2 suroh u all blaja..ngee

Rosbee said...

cikgushikin ; baiklah mak encik ;D

Norashikin Tajuddin said...

janji

+akufobia+ said...

belajarbelajarbelajar.