Thursday, February 10, 2011

Kak Afiqah ♥ Abg Musa

So Alhamdulillah, kakak sulung saya, AFIQAH BT ROSLAN sudah selamat diijabkabulkan dengan pasangan hatinya , Musa Abdul Wahab pada 4 Februari 2011 di rumahku syurgaku. Excited tu memang lah, dari dulu lagi excited sampai dah penat nak excited tapi still ada lagi rasa excited (?) Serius penat. Baba pun dah bertambah uban kat kepala. But never mind, Baba kan nampak muda. Hihihi. Hari tu pun ada orang cakap kat Mama & Baba "eh ingat ni pengantinnya." Dua-dua terus pandang kitorang angkat-angkat kening. Heh :|

Semalam saya mesej Mama ,
Saya : Ma, nak tahu satu cerita tak tapi jangan kembang tau. Hari tu nak ambik ubat Atok kat farmasi tu, kakak tu cakap "eh ni... adik dr?" , huahua
Mama : Dah kembang, baju pun dah koyak. Tudung pun dah lunyai.
Saya : HAHAHAHAHAHAHAHA
Mama : Mama suruh Baba baca mesej, Baba kata awak yang nampak tua. Mama ok for her age... hua ! hua ! Tak adil betul.

Baba ni T____________________T

Eh jauh gila menyimpang. Haha ok sambung mana tadi. Ha, jadi untuk membuang segala kepenatan marilah sama-sama ber-HUUUUUUUUUUUH ! *sambil gaya tangan lap peluh kat dahi. Get it get it? Alright good. (sebenarnya dah tak penat sebab bukannya semalam pun
majlisnya, ekau tu yang lambat update tapi takpe nak jugak. hikhik ) -_-"

Ok lepas dah hembus nafas tanda kelegaan, baru lah boleh teruskan cerita.

Dengan meletakkan gambar saja, orang malas cenggini lah gayanya. Haish malas eh malas, mana tak ..... ish, aq mncik dow cmniew hahahaha takpe takpe besok saya akan berjogging dengan Cik Aisyah Syafiqah. Semua ! Jangan risau. Ok -_- Dah,meh mama bedtime story meh. Hehehe :') Bedtime story nunjuk-nunjuk gambar jeee.

The hantarans made by me me me me ! Hahaha sikit je hang buat padahal.

Sebelum menjadi lapan.

Teringat dulu-dulu time kecik selalu cam ada yang salam dengan kawan pastu aku nikahkan ... pastu jerit jerit taknak pastu lari. Bukan sah pun -___-

Alolololololololo tho thweet :') *bunyi comel pelat s*

____________________________________________________________________

The next day,

The flower girls and boys :)



Kenapa muka diorang dah nak sama? Tell me why, whyyyyy :O

Ni pun nak sama fewit fewit hahaha ♥

Okay dah tu je lah. Nak masuk banyak banyak kat blog ni macam malas leceh sebab kena satu per satu. So siapa nak tengok , tengok lah kat Facebook. Itu pun kalau I dah masukkan. Al-maklumlah, orang sibuk sikit kebelakangan ni disebabkan banyak hal nak kena selesaikan ni.

Dan salah satunya adalah ini,

Best kaaaaaaaaaan, comel je Mama susun atas katil. Comel kan.Haha ni baru sebahagian. Banyak lagi sebenarnya. Padahal baru sampai kejap tadi kain kain ni padahal. Cakap sibuk pasal benda ni. Alasaaaaaaaaaan. Ok senyap lah.Baik pergi tidur. Jap,nak tunjuk budak comel sangat sejuta kali sebab dia panggil Kak Afiqah - princess. "Princess, princess nak pergi mana?" Bila pegang bunga dia cakap dia rasa dia macam princess. Comel. Dahla suara kecik kemetot comel jeeeeee.

Ni dia budak comel alololololo bye little princess ! ;)

Goodnight, bye. Assalamualaikum.

4 comments:

Izzaty Iskandar said...

wow , bila kamu tu nak kawen :D

Rosbee said...

Ita ; entah leeee hahaha lama lagi lah :)

+akufobia+ said...

kenapa lama lagi?aa.

+akufobia+ said...

aa.