Sunday, April 5, 2009

Buat apa ada blog, kalau tak ada isi ?

okay okay. yang sebenarnya saya dah ada blog ni berzaman dah. eceh tipu. tak, agak lama lah juga. tapi, tak terisi. sebabnya satu, tak ada idea apa nak tulis. lagi satu, hha tak terbukak blog ni. buatnya rajin, isinya malas. biasa lah tu. haihh,

takde idea lah. serius. (eh kalau takde idea tak payah la paksa-paksa) tak tak, nanti kosong pulak kan. hahaha takpe lah. asalkan ada. yaa. okay lah, besok kot. hahaha tah pape.

tata, assalamualaikum. eh lupa nak cakap, welcome to my NEW blog. hehe gelabah.

*saya suka template ni, simple dan cantik. tapi, kenapa pelik my blog title here?okay, dah tak pelik. sebab dah tukar. gahhhaa

5 comments:

~KhalilahAlhudaKamilen~ said...

gelabah la bhot.. membebel je..

rosbee said...

hahaha biarlah. tu baru siket tuu.

Norashikin Tajuddin said...

ha ah membebel jer..cam mak nenek yg tgh men layang2..hahaha..(x memasal)

rosbee said...

hah? whaat? ha ah, tak pasal je cg.

Norashikin Tajuddin said...

jat da da da..lalalala..ehh bile erk kite nk men layang2 kt tasek metropolitan..wahhh ..tym uh smat oww biew tuk snap gambo..wahhh best2...kite wat layang2 dr kertas suat kabo lame udahhh..