Friday, April 24, 2009

dua si comel boleh mengecohkan keadaan?

first thing, HAHAHAHA !

okay dah. hm disebabkan blog ni macam semakin boring (memang boring pon) so saya post lah benda baru. walaupun agak tahpape. cuma nak mengisi kekosongan masa yang ada. okay. tak kisah la kan pasal blog ni. yang nak dijadikan ceritanya, begini. pagi tadi kami ada Pendidikan Kesihatan. memandangkan besok takrim, kami hulurkan tangan ringankan beban cikgu dengan tolong ikat riben kat scroll. yang sijil punya bekas tu. betul kan?

ha lepas tu, habis. tiba-tiba je datang kucing lari-lari k
ejar something. semua dah menggelabah ketakutan. hahaha. semua ingatkan tikus. mereka berlari berkejaran kat dalam kelas tu. kelakar tengok gelagat diorang semua. ada yang lari ke sana sini, ada yang angkat kaki, dan yang paling extreme, diri atas kerusi ! hahaha lawaaak. tak pernah pernah tengok diorang setakut ni. menjerit-jerit laa. yang tergelak-gelak pun ada. pastu senyap. tak tahu mana binatang2 tu hilang. tiba-tiba sorang cakap TUU !! semua jadi huru-hara balik. HAHAHA xp tak tahaaan. last-last keluar jugak. hm rupanya tupai. bukan tikus daa. haish, kecoh je.

kelakar je bila teringat balik. macam mana la muka saya waktu tu. gahaha. hah biarlah. tapikan bila kucing kejar-kejar tu macam best jugak. boleh lihat gelagat kawan-kawan yang jarang-jarang sekali dapat dilihat. hahaha ;p

haa kucing dia macam yang hitam bawah ni. ceh ceh semangat

2 comments:

tip said...

haha..
mmg klaka ble teringat balek..
cam kenal je spe yg ckp 'tuu!!'
abes gelabah sme org..
hehee

rosbee said...

hahaha. tula pasal. sape la tu kan? hahahaha haiissh. kenangan. ecece poyo