Sunday, August 9, 2009

Jangan buang masa di sini okay.

Tak tahu kenapa tapi tangan ni menggatal nak tulis. HELO BESOK SEKOLAH PERGI BUKA BUKU AND BACA BOLEH TAK?! Eh tak elok berkasar dengan diri sendiri. Kasihan. Eh sekarang ni entah nape mood tiba-tiba cakap pasal template punya blog. So, jeng jeng jeng inilah dia! Lerh saya tahu anda bosan okay tutup sekarang. Cikgu kurang bahagia dengan design lama. Hm lagipun dah lama tak tukar template. Lagipun tengah rajin. Lagipun lagipun lagipun. Psst cuba tengok perkataan lagipun tak ke rasa pelik? Okay abaikan. Eh anda semua (formal formal) ada rasa sesuatu tak bila menghadap komputer 24/7. Okay itu agak melampau. Lepas diskaun, 7/7. Hahaha tetap 7. Rasa macam sengal-sengal belakang. Tak eh? Okay fine. Ha ha lepastu saya berminat juga nak bagi tahu perjuangan saya dan Cikgu dalam hal-hal berkenaan template. Tahu tak template saya ni sepatutnya 3 column yang nampak sangat serabut macam bulu kucing tak pernah sikat hokayy. Okay okay dan saya dah bertukaaaaaaaaar kepada 2 column. Kesian, terima kasih. Eh cik kak belum habis cerita lagi. Hha okay ye ye saya tahu korang semua pun reti. Tapi apa salahnya nak berkongsi kegembiraan sekali sekala kan? Hahaha kecohnya mak nenek. Okay dan Cikgu pulak tahu tak stay up sampai pagi nak cari template tapi punah hancur harapan. Tak apa Cikgu, UTK. Secret word. Hahaha banyakla. Okay and finally jumpa. Eh woah banyaknya saya cakap OKAY okay mari kita kira berapa ya. Dua belas je pun? Eh ada perkataan jepun! Ha ha lawaknya T_T

*Adik saya en, ceh kecoh nak cerita pasal adik. Dia nak cari cerita Ultraman hape entah tapi dia taip kat google yutiub. Okay dah. Nasib baik jumpa. Teehehee

6 comments:

Norashikin Tajuddin said...

haha..bee..bee.bee..loteh den ni hah..dek perbuatan nk tuko template..den x tdo siang malam nih..ekao jo la yg buekkan tok den..den mmg x roti bebonar nk magickan template nih dari 3 column to 2 column..ekoa kan rajen tgk magic2 kartunkan..apo kato ekao blink..blink kan template den ehh..

suro zaid taip 'utiub' pun kuar la otromen uh..

apo2 pun UTK bee

rosbee said...

cikgu; (takpaham apa cg cakap. ceh tipu kecil)

Ha ah! ekoa? okay papelah. i suke tgk cite magic2. barbie and the magic of pegasus. ceh apa kaitan. hah? alaa cg jangan la ckp bahase apa nii. i jd speechless. hahaha menggedik gilee. ceh bahasa kan diri i, dah maju sgt la tuh konon. yes UTK!

Norashikin Tajuddin said...

lorghh x phm ropenye..tu lograt Diyana Nas Tamimi uh..hehe..x pe la kite sambung esk atenye..mate teman da berpinar dah..

Norashikin Tajuddin said...

wahhh cgu hepi la msuk blog nih..wahhh..haha..tenang je...

rosbee said...

ye ye sila masuk lagi cg. jemput jemput, jemput makan jemput2. hahha ni apa yg didi slalu ckp.

Norashikin Tajuddin said...

ye ye..TQ..TQ..ehh masin la jemput2 nih..cekodok pisang ade ade tak?..hahha ni apa yg DIDIYANA slalu ckp