Wednesday, August 19, 2009

Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tidak berguna.

Hha kan nenek dah pesan, dari duluu lagi, pi belajaa'. Hang ni lah pemaleh bebeno. Main sana, main sini. Dok ceting sana, ceting sini. Hahaha ni loghat ape ni hantam sajaaa. Selalu dengar Far cakap hampir tiap-tiap hari kot? kekeke :D Jangan marah nanti cepat tua. Okay semua orang tahu ye kalau marah cepat tua. So, elakkan kontroversi tingkatkan prestasi. Okay apa kaitan.

Ha itu baru muqaddimah. Heleh relek la saya ni bukan jenis reti bebel panjang berjela-jela kan kan ikaan. Lagipun siapa je baca blog yang tak seberapa ni. Ohok hok hok menyampah. Bagi saya biarlah kita suka-suka nak bebel kat blog ni kan sebab ni blog kita, hak milik kekal. Okay tak kekal. Hha biaq pi lah kan. Okay jangan melencong,

hm pernah tak awak rasa macam menyesal yang sangat? Maksud saya, yang sangat sangat sangat sangat dan sangat sangat menyesal sampai tahap petala langit ke tujuh? (apa yang Huda suka cakap teehehee;D ) Takla, contohnya la kan. Ceh contoh la konon, padehal realiti. Hha contohnya macam kita semangat nak baca buku sebab ada exam besoknya. Sekali baca tak sampai setengah jam, dah mengantuk laluk nyanyuk (huehehehe) lepas tu tidur. Besoknya menggelabah mak datuk baru nak baca. Okay yang menyesalnya kat sini, dulu konon la lama lagi. Besokla besokla besokla. Sekali? Hha besok la terkejut macam nak pengsan dan tampar tampar pipi (konon macam dalam cerita la tuh tak percaya yang itu adalah realiti !!) Okay tak payah nak letak tanda seru, cool je heh. Pastu rasa macam menyesal pulak sebab selama ni belajar macam hekk je.

So, apa lagi? Kita enjoy! Enjoy dengan buku-buku okayyy. Fighting! Huahuahua ;)

p/s : Bestnya Ramadhan lagi dua hari ;D SELAMAT BERPUASA SEMUAAA!

7 comments:

sevenNeedLes said...

dulu tym cg skola cg ske say sesal dulu pendapatan, sesal kemudian x de pendapatan..

mksdnya cam sama je kan..padan muke bile x menyesal dulu2 lagi..hehe..cg bilang jgn blaja atas katil..degil la uh..sesal lagi..cg bilang jgn on9 waktu kemuncak..sesal lagi..

g blaja bee..

Norashikin Tajuddin said...

sori terguna didiyana pyer ID..hahaha..kantoi..(sevenNeedles)

rosbee said...

alamak kantoi di situ. hoho

Norashikin Tajuddin said...

alamak...sini situ sana sini

rosbee said...

SITI situ sana sini. SITI di mana-mana saja. bahaya tuh

Norashikin Tajuddin said...

sala H1N1 ade di mana2 saja..lagi bahaya..ouchhhh

sitimii said...

siti di sini! hahaha tetiba.