Wednesday, January 6, 2010

Saya Tahu lah

Ok ok saya tahu saya tak patut berada di sini blog blog apa semua ni T_T Saya tahu saya tahu sedar ni sedar. Ceh ;p Tapi apakan daya dah tak terdaya nak buka buku je sepanjang masa. Eleh lagi pun kalau tak online pun, macam lah sepanjang masa kita ni baca buku. Ye tak? Kalau ya memang tabik spring ah. Sampai nak tengok tv main semua pun tak sempat sebab mengadap buku. Apa yang dia buat, sekolah, buku, makan, tidur, sekolah, buku, makan, tidur. Ha camtu lah setiap hari pusing pusing. Eh? Apa ni haha biar biar, nak bebel sorang sorang jap. Nak lepas boring. Suka hati lah kan, dah nama pun blog sendiri, apa lagi hehehehe

Hhaaaaa sooooo apa lagi dah form 5 ni, memang best lah. Jadual memang macam sardin. Ceh, gelabah je kalah menteri :p Sekolah la tuisyen la driving class la (tak sedar diri lahir lambat mengada nak ambik awal) Hahaha alaaaah Mama kata ada je masa nak belajar, nak tak nak je, masa tu boleh arrange. Kaaaaan. Hehehehe fikir adik darjah satu lagiii ok ni tak ada kaitan sebab dia happy bahagia je pergi sekolah, tak macam kakak-kakak dan abang dia yang lain :D


Lepas tu apa lagi ah nak cakap? aaaaa hhaa sementara ingat ni baik cakap, HAPPY BIRTHDAY HUDA, MAY ALLAH BLESS YOU, GOODLUCK SPM 11A+++ OKAAAAY ! ;) Ok serius Huda, semalam en ana dah semangat nak wish pukul 12.01 *ceehh tapi tertidur pulaaak. Sorry taaau. Hehehehehe

Pastu pastu. Dah dah tak boleh lama lama, SPM SPM SPM Muaaaaaaah. Errrrr?

3 comments:

~KhalilahAlhudaKamilen~ said...

haha, semangat suruh orang tengok blog dia..
haha, takpe-takpe, bajet ana tido lambat la tunggu orang nak wish??
hehe, ana pun tido awal..
form 5 penat sikit.. cehhh
thanx ye.

*semangat nye semua dgn buku.. hehe. betul2, masa bleh arrange..

i.Allah, sama-sama 11A+!!!
amiin

*sementara dlm seminggu ni dapat free n sms percuma, kalau nak ana call, missed call ana.. nak cite pasal arnab nt pon boleh.. haha gelabah.

nway,
uhibbuki fillah :)

Rosbee said...

Huda; Hehehe memanglah, nanti nt tak perasan pulak kaan kalau ana tak suruh. Ahaha welcome :)

Yes yes amiiiiin! Hahaha pasal arnab? Boleh, tapi nanti nt tertidur la pulak kan, heh heh. Uhibbuki fillah aidhon Hudaaaa ;)

~KhalilahAlhudaKamilen~ said...

okla tu, tertido,
nt menidurkan ana..
bedtime story.
haha.