Friday, April 16, 2010

The Gebabos ♥


Buat kanak-kanak yang bakal menduduki SPM 2010, saya tahu semuanya dah ada study group masing-masing. And kitorang punya nama dia The Gebabos. Biarpun nama macam entah pahape jugak la kan, tapi maknanya cukup mendalam & yes itu yang penting, ya. Nak tahu tak The Gebabos stands for what. Tak kisah nak tahu ke tak, tetap akan bagitahu. So inilah dia,

Ge
mpak, Baik, Boleh, Sangat !


HAHAHA sangat bermakna :')

Dan calon-calonnya adalah (eh ke ialah konpius ni) :
1. Aisyah Syafiqah Jamil
2. Anith Fatihah Fakhrurazi
3. Farhanah Ahmad Kamal
4. Nabihah Roslan

Hehe promote nampak.Ok. Hm, so this is it. Kitorang start dengan Addmaths, ok. Wait. Tak tahu nak tulis apa sebab macam lama tak tulis cewah. Ok ha hm tu lah, kitorang buat addmaths ok kenapa ulang. Kemudian the next study groupnya kitorang buat outing tapi na a a, belajar dulu ya murid-murid. Lepas belajar kita enjoy & kitorang akan buat outing sebulan sekali hehehe. Yelah kita ni mana boleh study memanjang je nanti otak tepu (kalau tepu mesti terbayang tepung -_-). Heh padehal baru satu kali belajar dah mengada nak outing outing =.=


Waiting list dua muka surat. Serius lama, tapi ada orang tu dah kempunan sangat nak main nak buat macam mana en :B So pemenangnya akan membawa pulang hadiah bola bowling. Ok tipu, hadiahnya kena belanja orang lain makan T_T Eh korang betul en belanja makan?

Whoops ! ;p

Kitorang memang sehati sejiwa kan Aisyah Far kan :')

So girls HAHA, lepas ni kita pergi ice skating subject apa? CEWAH. Maaf ya Far tak menepati karangan 800 patah perkataan,tak ada idea serius! Ceh.Kesimpulannya, The Gebabos sangat awesome! ♥ haha

Ok seterusnya mari kita jawab tag. And, from Kak Dena, thanks yo :)

Rules: It’s harder than it looks! Copy to your own blog, erase my answers, enter yours, and tag five people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real, nothing made up! IF the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any words twice and you can’t use your name for the boy/girl name question.


What is your name :

Nabihah

A four Letter Word :
Neon

A boy’s Name :
Nick

A girl’s Name :
Nancy

An occupation :
Neurologist

A color :
Nadeshiko pink, HAHA jumpa kat Wikipedia

Something you’ll wear :
Necklace

A type of food :
Nasi

Something found in the bathroom :
Neutrogena

A place :
Norway

A reason for being late :
Nak bersiap.eheh

Something you’d shout :
No way! Eh eh tak,heh tak ingat eheh

A movie title :
Narnia

Something you drink :
Nnnnescafe?

A musical group :
Nanana tak tahu lah

An animal :
Nutria

A type of car :
No idea -_-

A type of fruit :
Nona

Toodles ! ;)

4 comments:

far said...

hengkau! x cukop 800 patah perkataan kooot!dah la pendek sangaaat. buat penat je nak smgt bace. hasilnye ini? gile tahapehape. cheeeeewwwwwwah.

oleh sbb itu,
malas nak komenmengomen panjang2!
huish.

Rosbee said...

far; jahaaaaaaaaaaat busuk laaaa hish alaaaaa ingat senang keeeee. bagi sini isi sikit haaa :D haiyosh

Dena said...

YEAY ! nabihah jawab,thanks! aaah rindu gila study groupppp ;D

Rosbee said...

Kakdena; HAHAHA SAMA SAMA ;)