Friday, May 21, 2010

Nak jugak.


THIS IS THE LAST .


Till the big big big day comes x) *woot woot

Em. Sekarang ni minggu peperiksaan. I shouldn't be here :\ Hahha ok ok kata dah yang ni last so chillax ;B I wish all the best to my friends hehhe baru sekarang nak wish.

Pernah suatu masa dahulu Baba dan anak-anaknya sibuk bercerita pasal exam.Kenapa entah tiba tiba.
Baba : Pernah tak korang nak jawab exam lepas tu macam satu soalan tak dapat, pergi lagi satu tak dapat jugak.
Anak-anak : Pernah pernah, eih tak best oh.Geram je.
Baba : Baba pun pernah.

Kemudian Baba sambung lagi TAPI DALAM MIMPI LA -_______-" heleeehhh

p/s: Tadi time jawab paper English tiba tiba jadi BLANK. Maksud courageous pun boleh lupa T_T

;(

3 comments:

syifa' kamarudin said...

pegi blaja la bhot.

huhu.

(azam tym f1 nt wujud lg x? haha. x abes2)

Rosbee said...

syifa' ; hehehehe dah lama expired lah syi :B

+akufobia+ said...

mari belajar.zzz.