Monday, July 26, 2010

Thank you ;)


Hari ni dapat 6 cute cupcakes from my sweet cuppycakes :') Thanks Aisyah, Farhanah & Nafisah ♥ ♥ ♥ Hari ni tak sempat nangis lah macam tahun lepas hahaha ok love youuuuu.

Alang-alang dah update ni nak cakap, Happy 17th Birthday to Diyanah Kaiyisah ! ;)

Oh, ni makan-makan semalam

Ok dah dah, tak boleh lama lama kat sini. Eh eh by the way, ni bukan hari besar yang saya cakap dalam post sebelum ini, tapi hari besar tu ha nanti la korang semua tahu ceh mengada betul.

Ok bye bye assalamualaikum !

10 comments:

ISYA said...

cantik cup cake (:

Rosbee said...

thank you ;)

~KhalilahAlhudaKamilen~ said...

sangat cantik cupcake tuh!!
xkongsi pun eh??
HAHA

CUCMS MBBS 0910 said...
This comment has been removed by the author.
Rosbee said...

Huda! Hahaha kongsi bersama keluarga ceh ceh ;)

syifa' kamarudin said...

oooooooooooohhhhhhhhhh cupcake?? ni nak tnye jgk nih. mane utk ana?!! haha

Rosbee said...

syi, aaaaa mintaaak aisyah? :D

Anonymous said...

Comelnye lah bdak ayid nih..-_-

Rosbee said...

eh biasa, like brother like sister. hahaha ok perasan

melle. said...

wahh