Tuesday, June 23, 2009

Why?


KENAPA BUDAK-BUDAK SANGAT ADDICTED KAT BEN 10? KENAPAA? WHYY?

Hm musykil. Tahu tak kenapa saya post benda ni? Sebab adik saya merupakan no 1 fan kepada Ben 10. Hha jangan risau, tak salah pun sebenarnya. Tapi saya musykil. Anda musykil juga? Saya tahu jawapannya YES. Sekarang dia tengah tengok cerita Ben 10 dan pakai baju tidur Ben 10. Hahaha dia juga ada jam Ben 10 dan jam dalam cerita Ben 10 yang picit keluar lampu apa ntah. Pastu sticker Ben 10 berlambak dan alat tulis Ben 10 kot kalau tak silap. Hha hebat kan adik saya? Lepastu, saya tengok kalau dekat mana-mana ke, ada je budak pakai baju Ben 10.

Sampaikan ada sorang kawan saya punya adik, orang tanya nama bin apa, dia jawab Ben 10. Padahal baru dua setengah tahun. Kot? HAHAHA
lawok

7 comments:

Karim D' Pure said...

saya tahu..
sebab ben10 ni dia luaskan imaginasi budak2..
ada probability dia nk tukar mana2 hero...
lg thrill budak2 tgk..
tekaan saja.

sitimii said...

bukan budak2 je yang suka ben10, ada classmate kita pun ada ruler ben10. HAHAHAHA! siap tayang dkt budak sekolah rendah lagi ruler dia tu. hahahahahah

rosbee said...

karim : heh? hm mungkin.

mirer : hahh, mcm dapat agak je siapa. hahahaha lawak jee. besok jugak ana siasat siapakah empunya ruler ben10 tu. hahahaha lawak je

~KhalilahAlhudaKamilen~ said...

serius..
adek ana pon ske ben 10..
ntah pahape plak..
kah3..

rosbee said...

huda : nt, adik siape yg tak suke ben10 tu mcm pelik. sbb skrg kan musim ben10. ehek

ty.zahari said...

bhot..
ana pon suke ben 10.
tp waktu ben kecik je.
sbb time die besar tak ensem.

nephew ana pon, die ade beg ben10. kalau jumpe stranger, die mesti ckp, 'abang pki beg ben10' baju ben10 ke amende ben10 la.

rosbee said...

atey, nt suke? haha ehm muka dia yg besar pun ana tak tahu. heh