Friday, September 18, 2009

Whatever.


Mind set : study bio Update blog. Eh kurang baik ;P

Eh lama gila tak update blog. Dah nak sebulan. Okay who cares? No one T_T


Tadi pergi buka puasa dekat Jusco Au2. Again? Kakak lah ni kepingin sangat makan BBQ Chicken Ehehehe. Tahu tak, Ramadhan tahun ni buka puasa kat kedai dua kali je dan dua-dua buka kat tempat sama. Tukar meja sebelah je. Sambil tunggu buka puasa, pergi jalan-jalan cari sweater untuk pergi oversea. HAHAHA jangan nak berangan lah.

Healthy tak makanan saya? (pemalas nak rotate gambar)

Lepas makan, pergi UIA solat. Last tarawikh,for this year lah kan. Hope tahun depan dapat solat tarawikh lagi. Eh tahun ni tak iktikaf kat UIA pun,kalau dulu setiap tahun mesti ada. Nostalgia :') Lagi-lagi bila teringat time kecik dulu (heleh sekarang dah besar sangat aa?) haus sangat,pergi water cooler kat bawah. Imam dah start solat tarawikh. Lepastu dengar macam imam nak rukuk, pecut naik atas lepas tu terus rukuk. Semput weh waktu tu. Semuanya sebab takut muallimah marah kalau masbuq -_-'' Eh eh dah. Tak payah nak flashback kat sini. Lepastu dahla ada baby tiba-tiba naik & duduk atas lap saya. Tak ke comel gitu?

And, pukul 1030 balik Abang jemput. Awwhh that's so sweet :)

NA-AH.

Okay toodles ;) EH ASSALAMUALAIKUM.

13 comments:

Norashikin Tajuddin said...
This comment has been removed by the author.
Rosbee said...
This comment has been removed by the author.
Norashikin Tajuddin said...
This comment has been removed by the author.
Rosbee said...
This comment has been removed by the author.
Norashikin Tajuddin said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Rosbee said...
This comment has been removed by the author.
Norashikin Tajuddin said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Rosbee said...
This comment has been removed by the author.
Norashikin Tajuddin said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Norashikin Tajuddin said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Rosbee said...
This comment has been removed by the author.
~KhalilahAlhudaKamilen~ said...

hmm...
semangat je nk baca komen..
nabihaaaaaaaaaaaaaaah!

Rosbee said...

HAHAHAHA. Hudaaaaaaaaaaa!