Wednesday, November 18, 2009

Sudah lama, tahu?

Assalamualaikum, nice to meet you :)

Okay first of all, saya nak minta maaf kepada sesiapa yang selalu baca blog ni (ehem ada ke orang baca hah dahla banyak merepek je tak ada faedah pun baca kan) sebab dah berzaman berkurun, sudah berpenghuni mungkin, lepas tu berhabuk boleh dapat asthma, okay itu hiperbola. Hha dah lama sangat lah tak update blog ni. Tula, sibuk me
manjang kan? Kalah Mama Baba. Exam lagi ahaha tak nak lah cakap pasal exam, sangat FREAKYY. Lepas tu tak ada idea lagi okay boleh tak straight to the point terus? Nobody cares lah kalau awak tak update berzaman pun. Hehhhhhhh

Seawal jam 6.50 pagi Cikgu dah terpacak depan rumah nak kutip saya. Oh main kutip-kutip ya dia. Masuk-masuk makan muffin okay maybe ni tak payah cerita la kot, makan minum pun nak cerita haish. Awal awal lagi dah sampai kat sana. Matahari pun tak naik lagi. Kot. Saya & Azillah teman Cikgu, tengok Cikgu ambil hadiah. Sepatutnya Diyana pun ada sekali, tapi tapi ahaha don't sad sad ye Didi-ana. Sampai-sampai je dah menggelabah pakai jubah tu lepas tu tengok tengok orang pin sana pin sini, okay we're done!


Tahu tak, sesungguhnya apabila anda menjejakkan kaki ke dalam dewan, maka mulalah mata anda akan jadi separuh dan menguap berjuta kali (?) Serious ouhhh. Siapa entah yang bagi speech tu serious lama, lama sangat sangat, SANGAT LAMA. Ok stop it. Nasib baik lah ada kumpulan choir tu, boleh la hilangkan boring ni kan, sikit la. Hehehhee. Bila dah keluar dewan tu barulah macam best sebab tangkap tangkap gambar. Hehehe hish.


Puas bergambar, kitorang pergi Jayjay untuk makan. Lepas tu ambil gambar potrait. EH BA, BILA NAK AMBIL GAMBAR POTRAIT FAMILY :D Hehehe then, kitorang balik Cikgu hantar.

And once again,
Congrats to Cikgu Norashikin Binti Tajuddin ok bye assalamualaikum.


*Pssstt, Saya dengan Didi-ana tak payah ambil SPM sebab kami dah graduate :DD

17 comments:

Anonymous said...

bhot ngan didi menggelaba..congrats cg!

Rosbee said...

Hahaha eh biasaaa

sevenNeedLes said...

hahaha kite da grad kan kan kan?
far jeles yuhuu..

Rosbee said...

didi-ana; a ah, a ah, sebab tu dia kata kita menggelaba :p

Norashikin Tajuddin said...

haha..TQ far..ehh say congrat kt blog cg..haha..

TQ bee..jgn lupe potrait family kite..

Anonymous said...

duh...stakat pakai jubah tu je pooon!!
i x jeles pon eh!

Rosbee said...

cg shikin; welcome. baik.

far; baiklah far, nt tak jealous. heh heh

hanisah~ said...

far mcm baru tau je diorang ni gelabah. Dia lg gelabah weh, x tgk lg klo die yg ade time tu. ntah2 ats stage seklai die nek nak ambik gamba

Norashikin Tajuddin said...

hahaha..cg pun pk camtuh gak..hahaha..TQ hanisah tlg luahkan..x pe2 derang pki saje nk bg motivasi skit..insyaALLAH..GELABAH yg MOTIVASI..cewahh

syifa' kamarudin said...

npe bhot nmpk tinggi sgt tuh? huuu.. mesti ade pape nih... hehe..

Anonymous said...

nabihah nmpk agak mcm datin sama itu baju..
kasut tinggi kot buat die tinggi

ha ha ha ha

Rosbee said...

syi; shhhh ala syi mcm tak biasa heh heh

anony; hahaha kalau tak pakai kasut tinggi pun..........alalala

Norashikin Tajuddin said...

mak datin?..kuang..kuang..kluang..

Rosbee said...

Cikgu; tak apa cikgu, dah lali dah (?)

Norashikin Tajuddin said...

erk...

Anonymous said...

yg pki tudung putih , baju biru and skirt putih tuh kak fahimah kan ?

Rosbee said...

anony; oh yes.